✔ Gratis verzending op alle online bestellingen van €250 of meer ✔ Snel uit voorraad leverbaar ✔ Drie fysieke winkels!

Afbeelding

Maak je droominterieur compleet met onze unieke PVC vloeren!

Het gevoel van hout of natuursteen in een ijzersterk, kunststof jasje: Dat is wat PVC betekent! Een strak design, speels accent, rustieke atmosfeer of luxueuze setting, PVC verrast met een veelzijdige collectie. LVT – PVC wordt steeds vaker gebruikt in de hedendaagse woningen. Het is een duurzaam product met een intelligente combinatie van innovatieve materialen die ecologisch verantwoord zijn. PVC is warm en stil door de geïntegreerde ondervloer. Het aanbod in PVC is divers, waardoor er veel keus is in verschillende kleuren en mogelijkheden. Designvloeren uit de collectie zijn verrijkt met een ‘embossing’-technologie of reliëfdruk. Deze draagt overduidelijk bij aan de natuurgetrouwe look-and-feel van alle planken en tegels.

Afbeelding

Voordelen

Voordelen van het hebben van een PVC vloer zijn de duurzaamheid, vochtbestendigheid, hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid. PVC kan in elke ruimte gelegd worden, ook in de badkamer. De PVC vloeren zijn slijtvast en brandvertragend, minstens zo belangrijk voor een huis. Daarnaast zijn de PVC vloeren ook vrij van schadelijke weekmakers. PVC is dé perfecte vloer om het ultieme comfort van vloerverwarming te ervaren. PVC is ook perfect voor bedrijfspanden of kantoren.

Visgraatvloeren

De nieuwste innovatie op het gebied van PVC vloeren zijn de visgraatvloeren. Laat u hierover informeren door een van onze interieuradviseurs of bezoek onze showroom Hizzy Heerlen voor inspiratie.

Wil je de vloeren komen bekijken? Kom dan langs in bij Hizzy HeerlenTot zo dan!