Rodeo hocker op poten elephant

BePureHome

€ 249,00
Levertijd op aanvraag

Artikelnr:10253247

Rodeo hocker op poten van het merk BePureHome is een comfortabele hocker van de serie hockers van de Trendhopper collectie. Deze Rodeo hocker is grijs gekleurd en bekleed met een mooie Elephant skin. Deze skin lijkt op leer, maar is gemaakt van 50% nylon en 50% pu in een warm grijze kleur en dat geeft de hocker een stoere/robuuste uitstraling en voelt heerlijk aan.

Meubelstoffen zijn gevoelig voor direct instralen van ultraviolet licht (zon- of halogeenlicht) en verkleuren op termijn. Meubelstoffen niet in de onmiddellijke nabijheid van warmtebron plaatsen.De skin is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raden wij het af de bank te impregneren.Eventuele reiniging uitvoeren met een schone doek, licht vochtig gemaakt met lauwwarm water. Niet wrijven, maar in één richting vegen. De poten zijn van zwart metaal. De zithoogte is 45 cm, de zitbreedte is 84 cm, de zitdiepte is 55 cm en de hoogte van de poten is 20 cm.

Het product wordt ongemonteerd geleverd.

Benieuwd hoe de Rodeo hocker op poten uitziet voelt en ruikt? Kom dan langs in een van onze Hizzy-winkels, zoals de Trendhopper Heerlen of Venlo.

Lees meer
Verbergen
Categories: Default , BePureHome
Meer informatie
Merk BePureHome
Materiaal PU leer
Hoogte (cm) 45
Diepte (cm) 54
Breedte (cm) 84

Onze beloftes

  • Snel uit voorraad leverbaar
  • Alle producten behalve specials te bekijken in de winkels
  • Laagste prijsgarantie
  • Inclusief CBW garantie