Rodeo chaise longue links zwart

BePureHome

€ 1.249,00
Levertijd op aanvraag

Artikelnr:10253091

De Rodeo chaise lounge links bank van het merk BePureHome is een eigentijdse, chic en comfortabele bank van de serie banken van de Trendhopper collectie.

De bank is zwart gekleurd en is fgewerkt in een stoere stof van Recycle leer. Door het slanke frame en losse kussens toont de bank subtiel in de woonkamer.

Wat is Recycle leer? Dat is zijn de restanten van de huiden, deze zouden normaal gezien weggegooid worden. Deze restanten worden vermaken en hiervan wordt een nieuwe stof gemaakt: Recycle leer. Het leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. Meer weten over hoe de stof is opgebouwd en onderhoud? Ga dan naar onze onderhoud pagina.

De poten zijn van zwart metaal. De zithoogte is 45 cm, de zitbreedte is 274 cm (van het long chair gedeelte 120 cm) de zitdiepte is 60 cm (van het long chair gedeelte 125 cm) en de hoogte van de armleuningen is 67 cm.

Heb je nog vragen of wil je even languit gaan liggen op deze comfortabele bank? Kom dan langs in onze Hizzy winkels bij Trendhopper Heerlen of Venlo.

Lees meer
Verbergen
Categories: Default , Banken , BePureHome
Meer informatie
Merk BePureHome
Materiaal Recycle leer (BePureHome)
Kleur Zwart
Hoogte (cm) 85
Diepte (cm) 155
Breedte (cm) 300
Zithoogte (cm) 45
Zitdiepte (cm) 60

Onze beloftes

  • Snel uit voorraad leverbaar
  • Alle producten behalve specials te bekijken in de winkels
  • Laagste prijsgarantie
  • Inclusief CBW garantie