Droogbloemen zijn niet oubollig! Dé interieur trend van herfst en winter.

Heb jij groene vingers? Of ben je net als ons een ijzige serial-boeket-killer…
Geef de hoop nog niet op! Ook voor ons bestaat er een oplossing om tóch groen in huis te creëren: droogbloemen! Als je ze in eerste instantie ziet staan, zo veel bij elkaar, denk je misschien: Dit kan toch niet mooi zijn in huis? Doordat droogbloemen vaak in grote hoeveelheden bij elkaar staan zie je veelal bruintinten en lijkt het wat oubollig. Maar laat je hierdoor niet afschrikken! Haal de stolpen, schalen, vazen en voorraadpotten uit de kast en combineer ze met droogbloemen van Trendhopper. En voordelig is het ook, want je hoeft ze niet na een week te vervangen.

    

 

Dé plant voor toiletruimen
Weinig licht op het toilet? Daar zijn de droogbloemen natuurlijk ook een mooie oplossing voor! In een vaasje of in een stolp, droogbloemen is het zeldzame groen dat hier mooi blijft. In de toiletruimte heb je meestal een mooie neutrale basis. Hierdoor heb je veel vrijheid om gewoon te kiezen wat je mooi vind!

    

 

Tip van onze styliste
Combineer de droogbloemen met warme tinten die goed passen bij het seizoen. Zoals: bordeaux rood, donker paars, donkerblauw of juist met lichte pastel tinten. Je kan ze makkelijk combineren met kaarsen, vaasjes of een leuk beeld. Maak er vooral een leuke groep van!